P98:1

Kommande matcher

Lördag kl. 11.30 mot IFK Aspudden/Tellus på Torvalla ip

Söndag kl. 12.30 mot Värmdö if på Torvalla

Kommande träningar

Idag kl. 19.00 på Kg Halvplan

Måndag kl. 18.00 på Kg Halvplan

Tisdag kl. 18.30 på Kg Halvplan

1 maj kl. 19.00 på Kg Halvplan

5 maj kl. 18.00 på Kg Halvplan

Truppen 2014
Föräldrarmöte torsdag 24/7

Vi samlas vid omklädningsrummet kl 19:25. Skrivsalen i torvalla är tyvärr upptagen så vi får ta mötet i ett omklädningsrum! Välkommen! 

Stark bortaseger mot AFC

AFC - IFK Haninge ........1-4 (0-2)

Blytung bortaseger efter en mkt hård och tuff match. Första halvlek är helt klart våran. Vi sätter för omväxlings skull hög press och vi gör det stundtals mkt bra. AFC hittar då och då bra lösningar på att luckra upp våran press för att kontra. Vi tar ledningen på straff genom Gozzi efter ett mönsteranfall där Abbas hittar en genomskärare till vår ytterback Chrille som tagit en monsterlöpning från eget straffområde. 1-0 Gozzi.

2-0 kommer på hörna då Savvas verkligen tog den löpväg han skulle för att komma rätt. Han var ytterst nära redan hörnan innan. Innan paus får också AFC en straff efter virrvarr i våran box. Domaren gör helt rätt som pekar på straffpunkten. AFC spelaren lägger en mkt bra välplacerad boll MEN Fabbe gör en monsterräddning, dessutom utan att lämna retur. Sjukt snygg räddning.

Strax efter får nr 6 i AFC sitt andra gula och därigenom har vi ännu större kontroll tror vi... Sista minuterna i första slår AFC längre bollar och det blir också lite farligare... Tilläggas bör att Isak som nyss kom in hade en riktig stänkare från långt håll högt upp i stolpen.

Andra halvlek startar genom en ursinnig AFC press. Allt eller inget har deras tränare sagt. Dom slår väldigt mkt långt och det blir farligt gång efter annan. En frispark nästan från halva plan slås i en en väldigt hög båge som tyvärr Fabbe missbedömmer helt och AFC reducerar och blir sen ännu mer agresivare.

Det smäller överallt där vi måste ge domaren väldigt mkt beröm. Varningar åt båda håll och spelet böljar fram och tillbaka. I detta läge har vi absolut inte matchen under kontroll. Det känns som en tisdfråga innan AFC skall kvittera. Chansen kommer då dom får ytterliggare en straff där jag tycker att domaren gör rätt igen. Onödigt men så blir det när ett lag trycker på ibland. Saken är den att Fabbe hade ett mentalt överläge med tanke på första räddningen. Jag skriker att grabbarna skall vara med på retur men ack vad jag underskattar Fabbe. Han limmar den i stort sett och nu jäklar får vi energi kan jag lova.

Vi vaskar nu fram 10 talet chanser att sätta spiken i kistan. Enes, Sower, Elton, Szymon, Jeppe har alla lägen i klara målchanser men otur och oskärpa hindrar oss.

Elton sätter sedan spiken i kistan 2 ggr om och ena målet är en delikatess där först Andreé och Jeppe har ett grymt väggspel som slutar med att Jeppe trycker ett inlägg som Elton felvänd tar ned innan han håller bort sin back och vänder förbi och stenhårt avslutar. AFC ger sen upp vid 4-1 och dessutom får dom ytterligare en utvisning innan matchen tar slut.

Första halvlek är vi jättebra. I andra blir det stentufft men inte lika kvalitativ fotboll. Hjärtat har vi dock på rätt plats och det känns riktigt nice att slå duktiga AFC med 4-1 på bortaplan. 

0-1 Gozzi straff

0-2 Savvas ass Szymon (hörna)

1-3 Elton ass Abbas

1-4 Elton ass Jeppe

Extraträning inför match annandag påsk!

Vi har extraträning nu på skärtorsdag för grabbarna som skall spela mot AFC på måndag, annandag påsk.

Kallade till denna träning är: Fabbe, Elias, Elton, Chrille, Jeppe, Savvas, Gozzi, Abbas, Szymon, Isak, Andreé, Sower, Enes, Limpan och Jovan.    

Samling 18:15 (lätt, löppass) Kg 19-20

Matchdagen måndag 21/4

Samling Skytteholms ip kl 09:00

Matchstart 10:30

Vi spelar vita/blå stället.

Denna hemsida är skapad i anySite
Telefon kansli: 070-321 22 88 | E-post: kansliet@ifkhaninge.se